Skip to main content

Jeroen Maas

Jeroen Maas is civiel ingenieur en als omgevingsmanager meer dan 15 jaar werkzaam geweest bij aanleg van de tunnel A2 Maastricht, de wegverbreding van de A2 in Midden-Limburg, de A73 bij Venlo en de verbreding van de A67 bij Eindhoven. En nog maar kortgeleden was hij ook betrokken bij V&R-opgaven. Jeroen is een bevlogen trainer die met speels gemak anderen enthousiasmeert voor het vakgebied omgevingsmanagement. Door zijn schat aan ervaring uit het veld weet Jeroen hoe cruciaal en effectief omgevingsmanagement is voor projecten in  plan- en realisatiefase.

Sinds 2015 is Jeroen vanuit zijn docentschap op het gebied van omgevingsmanagement verbonden aan het Nederlands Instituut voor de Bouw en heeft hij opleidingen verzorgd voor Maastricht School of Management. Binnen de kennisorganisatie Neerlands Diep is hij zeven jaar Domeinmanager geweest voor het vakgebied omgevingsmanagement.

Jeroen woont diep in het zuiden in Maastricht van waaruit hij zijn werkgebied in het Brabantse en Limburgse bestrijkt. Deze prachtige omgeving gebruikt Jeroen in zijn vrijetijd graag als startpunt om te fietsen in het Heuvelland nabij Camerig of te rennen in zijn “achtertuin” de Sint Pietersberg!

Aimée Mostert

Aimée Mostert is als omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat nu meer dan 15 jaar werkzaam in dit dynamische vakgebied. Zij heeft gewerkt aan diverse aansprekende projecten zoals: Windmolens op zee, Rijksrederij, vaarwegonderhoud Noordzee en Kaderrichtlijn Water.

Aimée is medeoprichter en oud-bestuurslid van het Platform Omgevingsmanagement, en was zij jarenlang organisator van de Landelijke Omgevingsmanagementdag. Zij is daarnaast betrokken bij Neerlands Diep als programmamanager Omgevingsmanagement.

Aimée is een bevlogen en enthousiasmerende opleider en trainer. Als afstudeerrichting van haar master pedagogiek had zij destijds al gekozen voor “leren en opleiden” en geniet zei ervan om deze combinatie nu in de praktijk te kunnen brengen. Aimée woont in het midden van ons land en houdt veel van watersport. Zij is dan ook regelmatig op het water te vinden!

Francis Nauman

Francis Nauman is civiel ingenieur en mede-eigenaar van de Omgevingsmanager. Hij is meer dan 20 jaar in het vakgebied werkzaam in zowel de profit als de not-for profit sector. Francis is een gepassioneerde omgevingsmanager die alle facetten van het vakgebied beheerst en dit met verve uitdraagt. Daarnaast is hij lid geweest van de kennisorganisatie Neerlands Diep voor het thema Omgevingsmanagement en is hij betrokken geweest bij diverse grote en kleine projecten zoals Spoorzone Delft, de RijnlandRoute, de fietsenstalling naast CS Den Haag en de verbouwing van het stadhuis in Leiden.

Francis woont aan het strand en heeft een bijzondere band met de zee. Al ruim 8 jaar start hij, het hele jaar door, zijn dag met een verkwikkende duik in de Noordzee!

Jeroen Mansveld

Jeroen Mansveld is een omgevingsmanager met een civieltechnische achtergrond en heeft meer dan 15 jaar ervaring bij zowel opdrachtgever als opdrachtnemer. Daarnaast is Jeroen mede-eigenaar van de Omgevingsmanger. Hij heeft gewerkt aan opdrachtgeverszijde in diverse projecten zoals: Spoorzone Delft, binnenstedelijke opgaves bij gemeente Rotterdam en Den Haag en reconstructies en investeringsopgaven voor de provincie NH. Vanuit opdrachtnemerszijde is hij verantwoordelijk geweest voor het omgevingsmanagement in het project RijnlandRoute, betrokken geweest bij gebiedsontwikkelingen in Zuid-Holland en meegewerkt aan diverse grote en kleine tenders.

Naast zijn passie voor omgevingsmanagement heeft Jeroen een voorliefde voor motorrijden en zoekt hij van tijd tot tijd zijn grenzen op, op het circuit van Zandvoort, en maakt hij mooie motortrips door Europa!